Колеџ Талент Спортс е агенција која соработува со голем број на средни училишта, џуниор колеџи, универзитети, академии и клубови во САД, Канада, Европа и Азија. Нашиот тим е составен од професионалци, кои со своето искуство ќе ви помогнат да добиете најдобри услови и стипендии во складот со квалитетот кој го поседувате.

Сопственик

Бојан Златковски

+389 78 29 29 55

[email protected]