Мобилен телефон:

+389 78 29 29 55

Фиксен телефон:

+389 31 43 04 65

Мејл:

[email protected]

Адреса:

Пиринска Македонија бр.21, 1300 Куманово

Пиши ни!

Го разгледа нашиот сајт и имаш некои прашања на кои сеуште немаш најдено одговор? Те интересираат повеќе детали околу стипендиите и образовните институции во САД? Спортист си и сакаш да ти помогнеме во развој на твојата кариера?


Контактирај не слободно преку оваа форма или на некој од телефоните кои се наоѓаат на сајтот. Ние сме тука да ви помогнеме во вашето спортско усовршување пропратено со одлично образование.